Општеството брза кон дигитализација и реализација на Дигиталната агенда, но до каде е овој процес реално на терен е главното прашање на кое што треба да го најдеме одговорот

Објавено на 21.06.2021 година. Во утринската програма Ја сакам Македонија на Сител ТВ, говориме за реалната состојба со факти и бројки за степенот на дигитална писменост кај руралното население.  Општеството брза кон дигитализација и реализација на Дигиталната агенда, но до каде е овој процес реално на терен е главното прашање на кое што треба да …

Општеството брза кон дигитализација и реализација на Дигиталната агенда, но до каде е овој процес реално на терен е главното прашање на кое што треба да го најдеме одговорот Read More »